VBRO

Mike Davids gooit het roer om en brengt Nederlandstalige single IS DIT EEN DROOM uit

Mike Davids trok onlangs z’n stoute schoenen aan en ging op advies van Manfred Jongenelis in gesprek met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties om te babbelen over een eventuele samenwerking vanwege het uitbrengen van z’n allereerste Nederlandstalige single Is dit een droom. De entertainer die al al ruim 30 jaar actief in de artiestenbranche heeft in het verleden altijd klaargestaan voor anderen en schonk eigenlijk te weinig tijd aan zichzelf. Daar komt nu verandering in. Tijdens zijn optredens zong hij voornamelijk Engelse liedjes en af en toe een keer Nederlandstalig. Veel van z’n fans vroegen al langere tijd om een Nederlandstalige single uit te brengen. Op aanraden van mensen die dicht bij hem staan dook hij z’n eigen studio in om het nummer I must be dreaming van Willy de Ville een nieuwe look te geven.

Voor al mijn producties die ik de afgelopen 30 jaar heb uitgebracht is Manfred Jongenelis verantwoordelijk. Met deze demo op zak ben ik ook naar hem toegegaan en hebben we samen het nummer uitgewerkt. Ik weet dat ik niet de eerste artiest ben die deze klassieker nieuw leven inblaast, maar het arrangement van mijn versie is erg verrassend. Manfred vroeg zich werkelijk af waarom ik nu pas deze stap heb gezet. Hij is van mening dat, als ik eerder de Nederlandstalige kant had gekozen, mijn naamsbekendheid als zanger een stuk groter was geweest. Mijn naam wordt vaak gekoppeld aan het evenementen- en artiestenbureau dat ik run. Daar komt met ingang van heden verandering in. Muziek is mijn passie en zie het als een uitlaatklep. Overigens zal het niet bij deze ene Nederlandstalige single blijven. Sterker nog….Er liggen al een paar opvolgers klaar’, aldus Mike Davids.

De uit St. Willebrord afkomstige zanger is erg blij met het plaatselijke autobedrijf Sweet Caroline Cars. Dankzij hun sponsoring kon Mike Davids een clip laten produceren. Naast beelden die zijn geschoten bij Manfred Recordings in Etten-Leur is gefilmd op de Rucphense Heide en bij autobedrijf Sweet Caroline Cars.

De CD single Is dit een droom is vanaf 27 april 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door T.C.A., zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat