VBRO

Mike Versteeg met Alles wat ik met je wil

Mike Versteeg strikt Rapper LV wederom voor rapgedeelte in nieuwe single ‘Alles wat ik met je wil’

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Mike Versteeg muzikaal iets van zich liet horen. Zijn latin-zomersingle ‘Bella Donna’ leverde hem naast ontzettend veel airplay bij de Nederlandstalige radiostations een gouden plaat op. Inmiddels staat de teller op meer dan 106.000 streams. De opvolger ‘Alles wat ik met je wil’ heeft ook alle potentie om dit aantal te evenenaren. Het betreft een Nederlandstalige versie van ‘Vivo Pensando En Ti’ waarmee Felipe Peláez ft. Maluma in 2017 een vette hit in handen hadden.

Mike laat weten dat hij al jaren fan is van Maluma. ‘Tijdens het bekijken van de originele clip ‘Bella Donna’ van Pietro Lombardi werd aan de rechterkant de clip van Felipe Peláez ft. Maluma zichtbaar. Uit nieuwsgierigheid klikte ik daar op en vond het meteen lekker klinken. Ik dacht eerst dat het Italiaans zou zijn, maar het bleek om de Colombiaanse taal te gaan. Ondanks dat mijn volgende single, die in oktober 2021 gelanceerd wordt, dacht ik dat een bewerking van dit lied perfect voor de zomer zou zijn. Ik heb Hans Louws gevraagd of hij een leuke tekst wilde schrijven. Het gaat over een jongen die een meisje leuk vindt. Het meisje wil echter niet gebonden zijn omdat ze zich onzeker voelt. De jongen wil er wel voor gaan, maar durft de stap ook niet te zetten’, onthult Mike.

Net zoals in ‘Bella Donna’ is neef Leroy (Rapper LV) in deze productie ook te horen. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal en de accordeonpartijen zijn ingespeeld door Daniël Metz. Al met al een heerlijk klinkend en zomers lied.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat