VBRO

Najaar start mooi voor Vlaamse zangeres Aurélie

Ze begon begin dit jaar als solozangeres en nog geen jaar verder kan ze al rekenen op heel wat leuke optredens, ook in het najaar, én een VBRO-Trotsplaat nominering. Ze pakt binnenkort ook uit met een nieuwe single. Zo dook ze een tijdje geleden de studio in voor de opvolger van ‘Weekend’. We hebben het natuurlijk over Aurélie.

‘Ik koos deze keer voor een Nederlandse producer nadat ik het aanbod kreeg om een nieuwe song te maken. Zo eentje op mijn lijf geschreven’, zegt Aurélie. ‘Dat was meteen ook de link naar het bekende muzieklabel van Robby Langendorf’. Hij heeft een paar muzieklabels met daarin heel wat bekende, Nederlandse artiesten. Het was de Nederlandse producer Manfred Jongenelis die me in contact bracht met Robby en zo is de bal aan het rollen gegaan’, voegt Aurélie er aan toe. ‘Zowel de producer als het muzieklabel geloven in mijn kansen en willen mij nu een extra duw geven in mijn carrière en wie weet vinden de Nederlanders me ook wel een leuke meid’, lacht Aurélie.

De nieuwe van Aurélie wordt op de wereld losgelaten op vrijdag 17 november. Producer/ Schrijvers Jongenelis en Rijsdijk stonden in voor de muziek en Aurélie en haar vriend Filip D’haeze schreven ook mee aan de tekst. Een sterke Schlager Pop-song waarvan we de titel nog even geheim houden maar wel met een duidelijke boodschap.

‘Nu moet het gebeuren’, voegt Aurélie er nog aan toe maar dat is niet de titel. Aurélie is helemaal klaar voor het najaar met nog heel wat optredens op de agenda waaronder haar passages tijdens het ‘Meezingfestival’, een nieuw concept waar ze als vaste artieste te zien en te horen is. Voorlopig blijft ze ook nog altijd één van de meisjes van de partyband SWOOP.

‘Het is een beetje stil rond SWOOP nu, maar we gaan er vanaf 2024 weer werk van maken om onze bende weer op de kaart te zetten. We willen een nieuwe wind door SWOOP blazen en ook met dat project zwaar uitpakken in het nieuwe jaar. Maar nu… eerst tijd voor mijn solocarrière’, sluit Aurélie af.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat