VBRO

Naomy presenteert haar tweede single IK WIL JOU

Haar debuutsingle Ik wil dansen kwam vorig jaar oktober uit en werd gelijk goed opgepakt door de radiozenders. Muziek is Naomy met de paplepel ingegoten. Afkomstig uit een muzikale familie, stond alles in het teken van muziek. Niet gek dus dat Naomy zich steeds meer op het maken van muziek is gaan toeleggen.

De in februari 1994 geboren Rotterdamse begon al vroeg met de jeugdopleiding aan het Theater Hofplein. Daar leerde ze wat het is om je talenten te gebruiken en het beste uit jezelf te halen. Muziek en dansen bleken daarin het belangrijkste en dus was de volgende stap naar een MBO opleiding in de muziek. Muzikant/Producer om precies te zijn.

Binnen die muzikale familie bevindt zich nóg iemand die zingen en dansen het liefst combineert. Haar oom Franklin Brown. Hij herkende het talent van zijn nichtje en besloot een song voor haar te schrijven. Dat resulteerde in haar eerste single ‘Ik wil dansen’. Dit voelde voor beiden zo goed dat een tweede single niet kon uitblijven. Franklin klom weer in de pen en schreef samen met producer Jeroen van der Blom haar nieuwe single Ik wil jou.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat