VBRO

Natasja en Edwin steken duet LOST IN LOVE in een nieuw jasje

Op 18 november brengen Natasja en Edwin de single Lost In Love uit, als eerste van een serie “vergeten” duetten. Alle duetten die het duo zal uitbrengen, verdienen het om opnieuw onder de aandacht van het publiek te komen. Stuk voor stuk zijn het songs die nooit vergeten mogen worden volgens het zangduo.
Speciaal voor deze single nam het zangduo een spectaculaire videoclip op in Radio Kootwijk. De video gaat ook op 25 november in première. Speciaal voor de aankomende kerstdagen maakte het tweetal ook een kerstversie van Lost In Love.

De liefde voor muziek bracht Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak bij elkaar. Door hun drukke agenda’s kwam het er niet van om samen muziek op te nemen. Maar tijdens de lockdowns gingen Natasja & Edwin live-concerten streamen. Dit werd een groot succes. Natasja is al jaren bekend als beste Helène Fischer Tribute van Nederland en heeft prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op Jou”.
Edwin van Hoevelaak scoorde als succesvolle producer nummer 1 hits met o.a. Nick & Simon, Jeroen van der Boom en André Hazes jr.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat