VBRO

Nederland kan met JIJ KENT ME BETER eindelijk kennismaken met multi-talent Channah

Met “Jij Kent Me Beter”, de eerste eigen single van multi-talent Channah, kan Nederland eindelijk kennismaken met de eigen muziek van deze charismatische zangeres. Na haar succes bij The VOH, in het team van niemand minder dan Waylon, wachtte haar fans met smart op haar eerste release. In dit nummer bezingt ze de liefde zoals iedereen dat zou willen, dat je partner je misschien wel beter kent dan dat jij jezelf.

‘In Jij Kent Me Beter zing ik over een liefde die je uitdaagt, laat groeien en laat zweven. Met dit nummer wilde ik het perfecte liedje maken voor op een mooie zomeravond, dansend met je liefde, genietend van het leven.’

Channah heeft haar sporen eigenlijk al meer dan verdient in de Nederlandse showbizz. Nadat deze charismatische schoonheid in 2016 als danseres geboekt was voor Beyonce’s optreden in New York tijdens de MTV VMA’s, wist de toenmalige 21-jarige Channah een plek te bemachtigen in de Nederlandse versie van The Lion King waarin ze van 2016-2018 de rol van Nala speelde. In 2019 was Channah al uitgebreid op televisie te zien in het programma DanceSing, waarin ze zelfs een finale plek behaalde. Hierna is Channah naar Hamburg vertrokken om in de Duitse musical Tina Turner, de hoofdrol van Tina te gaan vertolken. Dat was een eclatant succes! Ze mocht tijdens de première zelfs het podium delen met niemand minder dan Tina Turner zelf!

Zesentwintig is ze nu, dit podiumbeest, en het wordt de hoogste tijd om haar eigen weg te kiezen. Dans is nog steeds een belangrijk onderdeel van haar leven, maar haar grote liefde is zingen. En dat kan ze als geen ander en daar heeft ze nu, terecht, vol voor gekozen. Ze is aan het schrijven geslagen en werkte de afgelopen maanden onder meer samen met Tjeerd Oosterhuis, waarvan later dit jaar meer te horen zal zijn.

Dit eerste nummer komt uit een heel andere hoek. “Jij Kent Me Beter” is onder andere geschreven en geproduceerd door BMG’s talent Roulsen. Het nummer heeft een heerlijke, moderne, zomerse vibe en is een ode aan een perfecte liefde die niets te wensen over laat en waar je je helemaal thuis bij voelt. Channah is behoorlijk trots op haar eerste eigen nummer en heeft de komende maanden nog veel meer op de stapel staan.

“Jij Kent Me Beter” is vanaf vrijdag 16 juli beschikbaar op Spotify en alle overige digitale kanalen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat