VBRO

Nederlandse zanger Noah Milo brengt krachtige Duitstalige pop single uit

De uit Limburg afkomstige zanger Noah Milo (21) komt met de krachtige Duitstalige pop song ‘Sag Mir warum’ (vrijvertaald Vertel me waarom). Een actueel liedje waarin het thema van een chaotische veranderende wereld centraal staat. Noah geeft zelf aan dat hij zich beter kan uiten in de Duitse taal, en daarnaast vindt hij Duitse popmuziek gewoon ontzettend gaaf. Een unieke combinatie van een Nederlandse zanger met eigen Duitstalige popmuziek!

Noah won in december nog de verkiezing van ‘De stem van Limburg 2020’, een samenwerking van de regionale omroep L1 met musicalster Renee van Wegberg. Voor de komende periode staan meerdere live optredens op de planning. Ook zal er meer repertoire uit gaan komen.

‘Sag mir warum’ is de eerste single van Noah Milo en komt op 9 juli 2021 uit op het label van MSC Music Productions. De single zal vervolgens beschikbaar zijn via de diverse portals. De productie was in handen van Bryan Raets van TØNE Musicoreno’s Lentereis in het mooie Winterberg in Duitsland wordt een weekend om nooit te vergeten! Slapen, eten, drinken en feest. Wat wil je nog meer?

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat