VBRO

Nieuw Liefdesduet ‘Toen Vond Ik Jou’ brengt Wendy & Collin terug in de Schijnwerpers

Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken: het geliefde Nederlandse duo Wendy & Collin lanceert hun nieuwste single, ‘Toen Vond Ik Jou’. Na hun eerdere hits ‘Ik Wil Jou’ en ‘Kom Toch Terug Bij Mij’, die het hart van vele luisteraars veroverden, hebben Wendy & Collin de verwachtingen overtroffen met dit frisse liefdesduet. De samenwerking tussen Wendy & Collin is een reis door de ups en downs van
romantiek, vastgelegd in een prachtige en vrolijke melodie. De nieuwe single, ‘Toen Vond Ik Jou’, belicht de emoties en magie van het vinden van ware liefde. En dat de artiesten elkaar hebben gevonden, dat hoor je terug in het liedje waar een niet te missen chemie klinkt!

Met een groeiende vraag naar nieuw materiaal, heeft het duo aan deze roep gehoor gegeven. “We hebben heel vaak de vraag gekregen wanneer we eindelijk weer eens een duet zouden opnamen. En eerlijk gezegd was dat al veel te lang geleden. We zijn daarom super enthousiast en blij dat we de draad weer hebben opgepakt en deze te gekke plaat hebben mogen maken. De tijd was rijp voor een nieuw hoofdstuk, en ‘Toen Vond Ik Jou’ voelt als een perfecte uitdrukking van onze muzikale reis samen,” aldus het duo.

‘Toen Vond Ik Jou’ is nu vanaf 25 augustus beschikbaar via alle bekende kanalen en belooft een niet te missen toevoeging te worden aan de muziekbibliotheken van luisteraars die dol zijn op oprechte liefdesliedjes met een tijdloze aantrekkingskracht.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat