VBRO

Nieuwe Hommage voor RADAR LOVE en de Golden Earring

Met het lied Radar Love By The Dashboard Light brengt singer-songwriter Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard een single uit ter herinnering aan het moment dat Radar Love van de Golden Earring 11 maart 2021 om 17.15 uur over heel het land uit kerktorens en radio’s heen galmde als hommage aan de door ALS getroffen gitarist George Kooymans.

Als fan van de Golden Earring heeft Loek deze hommage voor George en de song Radar Love in een nieuw lied verpakt voor zijn nog uit te geven album: Loek over The Country. Het is dus geen cover van Radar Love maar het gaat over deze gebeurtenis en het lied Radar Love.

Ook gezien vanuit de waarde die dit lied heeft als Roadsong voor chauffeurs. Tijdens reizen door Amerika was het Loek opgevallen dat dit lied ook daar razend populair was bij taxi chauffeurs en truckers. In een truckermotel kreeg hij hier ook een bevestigend antwoord op: This song helps us to stay awake at night.

Met dat gegeven in zijn gedachten zit er dan er ook een link in zijn lied met Spookrijders. Je zou ze zomaar tegen kunnen komen. Maar let op. Je zou er zelf ook zomaar een kunnen zijn.

Loek heeft er ook een video voor in elkaar geknutseld voor in zijn Loeksband YouTube Theater. De single is uiteraard te vinden op alle download- en streamingwebsites.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat