VBRO

Nieuwe release Dennis van de Polder

De nieuwe single van Dennis van de Polder heeft de titel Ik Ga gekregen. Dennis is geboren in Rotterdam-Delfshaven. Hij was een klein druk mannetje, altijd nadrukkelijk aanwezig. Muziek werd er met de paplepel ingegoten en zijn vader speelde, niet onverdienstelijk accordeon. Als 7-jarige ging Dennis vrijwillig verplicht op orgel les. Niet zomaar bij een vereniging, maar privéles van één van de beste toetsenisten op orgel en accordeon van Rotterdam en omstreken Dhr. Rino van der Laan. De basis was gelegd en het einde van het orgeltijdperk kwam in zicht. Zijn eerste keyboard en synthesizer kwamen binnen in Huize Polder en vanaf dat moment kwam ook zijn interesse in het zingen.

Met zijn ooms, welke werkzaam waren bij Sportpaleis Ahoy, mocht hij regelmatig mee, en raakte hij meer en meer geïnspireerd door de concerten van o.a. Lee Towers. Vanaf zijn moeders haar 50e verjaardag is het begonnen. Hij schafte een kleine pa-set aan en tot zijn grote verbazing bleek hij niet alleen een lach maar ook een traan te veroorzaken bij het publiek.

Kleine optredens, talentenjachten bleken de juiste leerschool, wat resulteerde in een finaleplaats van het Rotterdams songfestival 2e plaats in 2005, georganiseerd door muzikant Adri Troost. In 2006 kwam zijn eerste cd uit. Menig bruiloft, verenigings- en bedrijfsfeest en feesttenten hebben inmiddels de revue gepasseerd. Optreden blijft het mooiste wat er is en of Sportpaleis Ahoy op zijn cv kan worden bijgeschreven. Hij blijft ervan
dromen….

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat