VBRO

Nieuwe release O HOLY NIGHT van La Familia

Nieuwe release “O HOLY NIGHT’ van de Nederlandse zangers-familie “La Familia”, die in 2011 doorbrak via het TV programma Holland’s Got Talent en dit jaar hun 10 jarig jubileum vieren.

Sinds die memorabele finale in 2011 veranderde het leven van de uit Haarlem afkomstige zangers-familie “La Familia” van de ene op de andere dag. Ze tekenden een platencontract bij Sony, hetgeen o.a. resulteerde in hun inmiddels platina debuutalbum Il Canto. Ze staan ieder jaar weer in de Nederlandse theaters met hun eigen shows, geven concerten in binnen en buitenland, brengen zelf geschreven Nederlandse, Engelse en Italiaanse songs uit en zijn regelmatig op de Nederlandse televisie te zien geweest. Met onder meer een eigen TV Special. Vader Paul, moeder Carla en dochter Belinda, drie bevlogen artiesten die zich niet laten kisten door de omstandigheden van deze tijd en de een na de andere nieuwe single uitbrengen.

Speciaal voor de aankomende feestdagen zingen ze de sterren van de hemel in onder meer hun eigen versie van het wereldberoemde lied: O Holy Night. La Familia heeft daarnaast, voor de gelegenheid, de handen ineen geslagen met een andere beroemde muzikale familie. Namelijk: De Rosenbergs!

Samen met zanger/gitarist Johnny Rosenberg zijn ze te beluisteren in het vrolijke Kerstlied: Buon Natale. Daarnaast zingt Belinda samen met Johnny een prachtige duet-versie van de Kerstevergreen “White Christmas”, die op haar solo EP is uitgebracht. Van alle songs zijn schitterende clips gemaakt, zodat iedereen kan meegenieten van de romantiek van een witte Kerst.

Carla: “De kersttijd is voor ons de bijzonderste periode van het jaar. Heerlijk die intieme warme sfeer!

Belinda: “Het liefst zet ik de boom al in November neer! En al werken we dagelijks samen… Kerst vieren we ook altijd gezellig met elkaar.

Paul: “En inmiddels ook met onze kleinkinderen Joe en Liv erbij. We zijn gewoon familiemensen.”

De songs van La Familia zijn allemaal te downloaden via de bekende streamingkanalen. De clips zijn te vinden op YouTube en zijn absoluut de moeite van het bekijken waard.

Voor nadere informatie: www.lafamilia.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat