VBRO

Nieuwe single ALTIJD NAAR VOREN van Frank Verkooyen barst van muzikale creativiteit

Terwijl Frank Verkooyen na bijna een jaar nog steeds de vruchten plukt van z’n single ‘Geluk in alles’ maakt hij zich op voor de volgende uitdaging om dit succes met het uptempo nummer ‘Altijd naar voren’ te evenaren of te zelfs overtreffen. Met name de indrukwekkende lijst van muzikanten die aan deze productie hebben meegewerkt straalt uit van professionaliteit. Een aantal van hen, accordeonist Daniël Metz, gitarist Marcel Fisser, trompettist Martijn de Laat en achtergrondzangeres Dian Senders werken standaard mee aan het merendeel van zijn producties. Deze keer pronken ook de namen van Saxofonist Hubert Heeringa en trombonist Jeroen Verberne op de achterkant van de hoes. Allemaal muzikanten die met grote sterren als Guus Meeuwis en Marco Borsato samenwerken.

Frank kreeg de track in demovorm toegestuurd door Olav Hesselmans. ‘Ik was erg enthousiast over het refrein en het onderwerp. Vooral de zinsnede “klap op de kin” vond ik helemaal te gek. Die uitdrukking had ik nog nooit gehoord. Het past perfect in de verhaallijn die over een op de klippen gelopen relatie gaat. Uiteraard is het arrangement overgoten met het bekende Verkooyen sausje. Uiteindelijk is het een commercieel eigenwijs liedje geworden dat barst van de muzikale creativiteit. Zowel Olav als ik zijn heel erg tevreden over het eindresultaat’, glundert Frank.

‘Altijd naar voren’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 4 augustus 2021 via de  streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Niels Horstman | Beeldmaker, is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat