VBRO

Nieuwe single Arno Kolenbrander is getiteld HIER BEN IK

Arno Kolenbrander is terug zoals we hem nog niet hebben gekend. Met zijn nieuwste single “hier ben ik” zien we een heel andere kant van hem. Arno wil liedjes zingen die dicht bij zichzelf staan. Maar soms is kiezen moeilijk. Uiteindelijk was de shortlist teruggebracht naar twee nieuwe liedjes. Maar welke zou het moeten worden? Een peiling bracht uitkomst. “Hier ben ik” bleek de duidelijke voorkeur te hebben van het publiek. Muziek en tekst zijn van Kevin Paré en Niels Lingbeek.

“Hier ben ik” gaat over inzicht dat we in het leven allemaal krijgen. “Uiteindelijk”, zo vertelde Arno, “begint elke relatie bij jezelf.” “Waar liefde is, is leven… En daarover gaat dit liedje eigenlijk, over liefde en inzicht. Dit liedje biedt hoop in deze donkere dagen voor kerst. En misschien brengt het mensen weer een stukje dichter bij elkaar.”

In de bij de single horende videoclip zien we Arno in een heel klein, intiem, film-noir achtig decor zelf de piano bespelen. En dat is anders dan vroeger, met grote podiumoptredens. Inderdaad, Arno zoals we hem nog niet hebben gekend.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat