VBRO

Nieuwe single DE NACHT IS MIJN LEVEN past helemaal in het straatje van Franz Joostink

De spreekwoordelijke trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single De nacht is mijn leven keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van z’n muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij Jongenelis. Volgens Franz is Manfred een grootmeester in het bedenken van een bepaalde sound voor artiesten. De karakteristieke klanken die aan de nieuwe single zijn toegevoegd omschrijft Franz als zijn sound. De single verschijnt zoals gewoonlijk bij platenlabel Nationale Artiesten Parade.

Franz: Zoals ik eerder al heb aangegeven ben ik bezig met een nieuw album waar naast feestnummers ook rustige liedjes op komen te staan. Met name de warme sound die Manfred heeft verweven in De nacht is mijn leven past helemaal in mijn straatje. Zijn herkenbare accordeongeluid past perfect bij deze plaat. Dit jaar komen er nog zeker twee nummers uit, waarvan er één door Alie Bakker is geschreven. Het is een heel verrassend liedje waar ik ook hoge verwachtingen van heb. Daarnaast lanceer ik ook nog het door Frank Verkooyen geschreven en geproduceerde lied ‘Want de waarheid die voel je”.

De nacht is mijn leven, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 25 januari 2023 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, die door Ron Schmid in Amsterdam zijn geschoten, kun je bewonderen op Youtube en de socials van Franz Joostink.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat