VBRO

Nieuwe single Dennie Damaro is getiteld ‘Ik zoek naar een dorp’

De Belgische zanger Dennie Damaro staat dit jaar precies 35 jaar op het podium en is allang geen onbekende meer in showbizzland. In de jaren ’90 kwam hij via het populaire tv-programma “10 om te zien” in eigen land voor het eerst in beeld en tot op de dag van vandaag staat hij met zijn liedjes in de Vlaamse Ultra Top.

Ook in Nederland verscheen hij in de loop der jaren in de hitlijsten met o.a. ”Alles of niets”, “Keep On Smiling” en “Ik mis je elke dag”. Zijn vinyl-single “Modeshow” is nog steeds een echte piratentopper! Vorig jaar verscheen onder het label “Telstar” van wijlen Johnny Hoes het album “Dennie Damaro zingt Telstar favorieten”.

Dennie is naast zanger ook een veel gevraagd componist en tekstschrijver, maar toch kiest hij ervoor om op zijn tijd naast zijn zelfgeschreven liedjes, met een verassende cover uit de hoek te komen. Samen met zijn vaste producer Manfred Jongenelis maakte hij onlangs een zomerse nieuw versie van “Ik zoek naar een dorp”. Een oude hit van Bobby Prins uit 1978. Met de nieuwe single hoopt Dennie, naast zijn Vlaamse publiek, ook feeling te krijgen met het Nederlandse publiek.

“Ik zoek naar een dorp” is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat