VBRO

Nieuwe single DUS LACH NAAR MIJ van Arjan Venemann herbergt belangrijke boodschap

Dat het leven niet altijd over rozen gaat hebben Arjan Venemann en zijn vriendin Jennifer Leusink in juli 2021 zelf ervaren. Vanwege een zwangerschapsvergiftiging moesten Jennifer en Arjan na ongeveer 24 weken afscheid nemen van hun te vroeg geboren dochtertje Fajèn. Volgens beiden kom je dan in een totaal andere situatie terecht. Ondertussen proberen ze de draad, voor zover het kan, weer op te pakken en Arjan hoopt dat zijn nieuwe single Dus lach naar mij een goed begin mag zijn voor 2022. De tekst van dit uptempo lied met een volks tintje heeft Arjan samen met Hans Aalbers geschreven. Beiden kennen elkaar door en door en werken daarom veel samen in de befaamde opname studio te Nederhorst den Berg.

Het valt mij op dat veel mensen de laatste tijd moeilijk doen en zich druk maken om de kleinste dingen. Natuurlijk speelt het coronavirus daarin ook een rol. Zelf heb ik ook wel veel hinder van het coronavirus natuurlijk. De optredens zijn er niet meer en je wordt er niet zo vrolijk van zeg maar. Maar desondanks toch een positieve feestplaat nu. Ik vond het belangrijk om een lied met een boodschap te brengen. Dus….lach maar naar mij dan zal de hele wereld mooier zijn. In tegenstelling tot mijn voorgaande piratenplaatje In m’n dromen is de accordeon ruimschoots aanwezig. Al met al zorgt dit instrument voor de juiste invloeden, meent Arjan.

De single Dus lach naar mij verschijnt op het AVMusic label en is verkrijgbaar vanaf 12 januari 2022. De clip, opgenomen door Joey van de Bilt Filmcreatie is te bewonderen op Youtube en de socials van Arjan.

Persbericht: ReehuisMedia

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat