VBRO

Nieuwe single LOVE YOU O TI AMO van Zonzo heeft een vrolijk volks tintje

Het is inmiddels alweer 9 maanden geleden dat de vorige single Met Jou Is Een Fiesta van Zonzo verscheen. In de periode daaropvolgend heeft hij heel goed heeft nagedacht welke muzikale stijl het beste bij hem zou passen. Dat bleek toch het volkse genre te zijn. Omdat Zonzo regelmatig als studiomuzikant wordt ingehuurd bij Manfred Recordings in Etten-Leur kwam dit wel eens ter sprake als hij met producer Manfred Jongenelis over muziek sprak. Manfred had al vaker aangeboden om voor hem een lied van A tot Z te produceren. Onlangs gaf Zonzo carte blanche aan Manfred om een compleet nieuw liedje te maken. Met trots presenteert hij nu Love You O Ti Amo.

Zonzo: Manfred ken ik eigenlijk al een jaar of 10. De eerste keer dat ik met hem ik contact kwam, was tijdens de opname van het nummer Jouw Blik van John West. Ik mocht namelijk de gipsy gitaar partijen inspelen. Daarna is er een hechte vriendschap ontstaan en ben sindsdien kind aan huis bij Manfred in de studio om ook voor tal van andere artiesten met name het gipsy gitaarwerk in te spelen. Nadat ik de demo van het uiterst dansbare nummer Love You O Ti Amo binnenkreeg werd ik erg enthousiast. De eerste indruk viel meteen in goede aarde. Manfred had het voorzetje gemaakt en samen met Carlo Rijsdijk de puntjes op de i gezet. Het onderwerp waarover ik zing past perfect bij mijn leeftijd. Het totale plaatje is precies geworden zoals ik me het had voorgesteld. Overigens laat de volgende release niet zolang op zich wachten. Vlak voordat de zomer begint, laat ik weer van me horen én ook in het najaar komt er wederom een nieuwe single uit. Ik heb de smaak nu te pakken en hoop veel van m’n fans te ontmoeten tijdens de optredens in het land.

De single Love You O Ti Amo verschijnt bij Cornelis Music en is vanaf 24 februari 2023 legaal te downloaden via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op YouTube en de socials van Zonzo.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat