VBRO

Nieuwe single van In ’t Hof is getiteld KONINGIN VAN DE NACHT

Koningin van de nacht is de nieuwe single van de Nijmeegse zanger- en liedjesschrijver Dirk-Wim in ’t Hof. Als In ’t Hof maakt hij al 25 jaar Nederlandstalige liedjes over alledag, met soms niet alledaagse teksten. Een liedje over verleiding en weemoed. Goed gezelschap, een drankje en de vraag hoe de nacht eindigt. In “Koningin van de nacht” neemt In ’t Hof, samen met gastzangeres Corina Golsteyn, de luisteraar mee op een ontdekkingsreis op zoek naar verlangen en
ware liefde.

Dirk-Wim in ’t Hof was vanaf 1995-2005 de zanger-gitarist van de Nijmeegse band Het Kaf. Ze maakten 4 CD’s en traden op in voorprogramma’s van o.a. De Dijk, Rowwen Hèze en Frank Boeijen. In de periode 2005-2015 maakte hij met “Kleintje Kaf” 3 luisterboeken en bijbehorende theatervoorstellingen voor kinderen. Voor zijn succesvolle hertaling van het lied “Männer” kreeg hij in 2013 toestemming van Herbert Grönemeyer.

Met zijn ode aan het meest tropische eiland van Nederland, Bonaire, bereikte hij in 2017 de eerste plaats in de Caribische hitparade. Het debuutalbum van In ’t Hof kreeg in 2017 een lovende recensie in het muziekblad Lust for Life. En zijn liedjes waren te horen op regionale en landelijke Radio. Zijn meest single “Liever verloren” werd in 2020 door Frits Spits bejubeld en verkozen tot “karakterlied” in zijn NPO1 radioprogramma De Taalstaat.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat