VBRO

Nieuwe single van Marco Kimsen is getiteld DE ZON EN DE MAAN

Na het succes van zijn zomersingle “De Wereld” gaat Marco, met deze nieuwe single, verder de geslagen weg in van vlotte pop-rock muziek. Tijdens de zoektocht naar een passende opvolger kwamen we terecht bij de destijds, door Sander Deroo geschreven, nooit eerder uitgebrachte song “De zon en de maan”.

Op de heldere en vlotte muziek hoor je Marco Kimsen in zijn typische stijl wanhopig proberen de liefde van zijn leven terug te winnen met alle mogelijke middelen. Tot zelfs het stelen van de zon en de maan toe, zoals hij dit zingt in zijn nieuwe single.

Sympathie voor het nummer had Marco Kimsen al, maar nadat ook het backinggedeelte was ingezongen door Ignace Baert (bekend van de wereldhit “More than sympathie”) en de mix door de ervaren Serge Feys (vaste mixer van de in België zeer bekende zanger Arno) die deze song nog een extra boost gaven, was het pas compleet en af.

In de videoclip zien we Marco Kimsen achter het stuur van een Ford Mustang doorheen het vlotte nummer cruisen,… wegrijden… terugkeren… “De zon en de maan” is een nummer geworden waar ik enorm trots op ben, en wordt uitgebracht onder het label van Pure Entertainment”, aldus Marco Kimsen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat