VBRO

Nieuwe single van Peter Beense is getiteld DE LICHTJES ZIJN WEER AAN

Daar is hij dan.! De nieuwe single van Peter Beense ”De Lichtjes Zijn Weer Aan”. Het is door Corona dat iedereen natuurlijk even in een dipje gezeten heeft, maar die tijd is hopen we nu echt voorbij. De afgelopen anderhalf jaar laten we nu dan ook maar wat graag achter ons! Peter is met Frank Verkooyen de studio ingedoken om vol enthousiasme een fonkelnieuwe single te produceren!

Samen met Frank hadden zij besloten om in ieder geval te beginnen met een single vol positiviteit. Peter zegt erover: “De Lichtjes Zijn Weer Aan” is bedoeld als een duw in de goede richting voor de cafés en zaaleigenaren in het land. Want daar zijn nu gelukkig de lichtjes weer aangegaan, en hopen ze hun centen weer te kunnen verdienen. Al met al gaan ik er weer ouderwets tegen aan met een aantal singles per jaar. En dit is dan weer de eerste.”

Peter Beense hoopt dat de fans de single ook flink willen steunen en downloaden. En uiteraard dat de radiostations ‘m veel gaan draaien.

De single “De lichtjes zijn weer aan” is verkrijgbaar vanaf 29 oktober 2021 en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat