VBRO

Nieuwe single van Randy Blommaert is getiteld IK LAAT DE ZON WEER IN MIJN HART

Randy Blommaert, geboren in Zeeuws-Vlaanderen, heeft een lekkere, nieuwe single opgenomen getiteld ‘Ik Laat De Zon Weer In Mijn Hart’. Dit vertelde hij erover: “Ik kwam op het idee om een eigen lied te maken en klopte aan bij mijn welvertrouwde studio en producers Joris en Michel van Sonic Solutions te Roosendaal, waar ik meerdere liedjes heb mogen maken. Ik wilde graag een liedje produceren, wat wel dansbaar, herkenbaar was en tropische klanken mocht hebben, maar dan volledig naar eigen hand.

Met de songtekst graag realistisch voor ieder, herkenning en wellicht wat autobiografisch invullen. Waarbij ik vertelde dat iedereen in zijn verleden, weleens wat tegenslagen en teleurstellingen heeft gekend en meegemaakt. Op dat soort momenten jezelf geen houding meer weet te geven, of uitweg nog weet te vinden. ‘Het hoeft voor mij niet meer’ die beleving.

Maar dan is daar die ene persoon, die je steunt en jou er doorheen sleept. Je alle dingen opnieuw laat beleven, de dingen die je lange tijd niet meer zag. Je kunt het boek dicht doen en vol goede moed verder met jou leven door die ene steun en toeverlaat. Je laat het verleden achter en kijkt weer naar alle positieve dingen in het leven die je in die tijd niet meer kon vinden.

Met deze richtlijnen gingen Joris van Dijk en Michel Clerx aan de slag, waarbij Hans Louws de songtekst schreef en de muziek werd gedaan door Joris van Dijk, Michel Clerx, Jarek Mathijssen en Hans Louws. Door de klanken van Jorge Nieuwenhuis zijn gitaar en de accordeon van Daniël Metz kreeg het liedje zijn tropische kleuren en kwam het nummer ‘Ik Laat De Zon Weer In Mijn Hart’ tot leven”. Hoesfoto: Cor Kuyvenhoven

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat