VBRO

Nieuwe single van Theo van Cleeff is getiteld HET HART VAN MIJN LEVEN

Theo van Cleeff loopt ondertussen al meer dan 30 jaar mee in het artiestenvak en bracht naast een aantal singles het verrassende Engelstalige album Yours and Yours Alone uit welke destijds tot stand kwam i.s.m. producer Frank Verkooyen. Omdat Theo van mening is dat hij niet vastgeroest moet zijn aan één studio bezocht hij nadien ook andere producers die hem vervolgens op de wenken bedienden. Voor z’n nieuwe single ‘Het hart van mijn leven’ dook de uit Nijmegen afkomstige entertainer The Boom! Music Studio in om samen met diezelfde Verkooyen iets nieuws uit te proberen. Frank had toevallig een uptempoliedje op de plank liggen die hem wel beviel.

Theo: Het resultaat is een heerlijke foxtrot met een pakkende tekst waar je gewoon naar moet luisteren. Onlangs heb ik het nummer al een paar keer op het podium gezongen en als ik dan de enthousiaste reacties van de mensen zie, ben ik een gelukkig mens.

De single Het hart van mijn leven is vanaf 22 juni 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op Youtube en de bekende clipzenders.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat