VBRO

Nieuwe single ZOMERLACH van Frank Verkooyen herbergt veel Griekse invloeden

De kans is groot dat het gezelschap dat in oktober 2022 meereist met de Hart voor Muziekreis naar Rhodos de nieuwe single Zomerlach van Frank Verkooyen gaat bombarderen als lijflied. Frank is namelijk één van de artiesten die geboekt is voor deze goed aangeschreven trip. De tekst is geschreven door Peter de Wijn ( Alias P. Pruysenaere) en Pascal de Vormer. Frank is zelf verantwoordelijk voor de super zomerse sound die bol staat van heel veel Griekse invloeden. Muziekkunstenaar Marcel Fisser heeft op sublieme wijze de bouzouki – en gitaarpartijen live ingespeeld. Voor de vrolijke klanken van de accordeon werd Daniël Metz ingehuurd. Deze topmuzikanten behoren zo langzamerhand tot de ‘inboedel’ van The Boom! Music Studio uit De Meern.

Verkooyen bestempeld z’n nieuwe single zelf als een soort 2.0 versie van ‘Wie wil er met mij dansen’. Deze plaat bracht hij een kleine 15 jaar geleden uit. Frank hoopt het succes dat hij hiermee had te overtreffen. Gezien zijn populariteit, die met name de laatste jaren een enorme vlucht heeft genomen, kan dat zo maar gebeuren.

De single Zomerlach is vanaf 1 juni 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Frank Verkooyen

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat