VBRO

Nieuwe vriendin Peter Gillis bezorgt Gerard Palts een hit!

Omlamgs kondigde reality-ster Peter Gillis aan dat hij een nieuwe relatie heeft met Wendy van Hout en dat heeft voor flink wat opschudding gezorgd in het land. Naast de negatieve commentaren is er ook positief nieuws. De 39-jarige nieuwe vlam van Gillis heeft de Apeldoornse volkszanger Gerard Palts namelijk een regelrechte hit bezorgd.

Sinds de liefdesrelatie wereldkundig werd gemaakt, staat de telefoon van Gerard roodgloeiend en wordt zijn nummer ‘Jij Bent Een Golddigger’ massaal gestreamd en gedraaid op diverse landelijke radiostations. Dit komt doordat Van Hout zes jaar geleden de hoofdrol speelde in de videoclip van dit nummer. Hierin speelt de geboren Eindhovense een verwende vrouw die enkel uit is op het geld van haar man. Veel mensen trekken een parallel met de nieuwe relatie van Wendy.

Gerard zelf stelt dat hij zich niet herkent in de negatieve berichten rondom Wendy: ‘Ik ken Wendy als een vriendelijke en normale vrouw. En ik hoop oprecht dat zij en Peter gelukkig mogen worden in de liefde’. Daarnaast maakt de Apeldoorner duidelijk dat de videoclip met een knipoog is opgenomen.

Het is overigens niet de eerste keer dat een realityprogramma ervoor zorgt dat Gerard in de spotlights komt te staan. In 2013 werd zijn single ‘Jongen Van De Handel’ door Roy Donders, in zijn realityserie, luidkeels meegezongen en bestempeld als zijn favoriete lief. Dit resulteerde erin dat het nummer opnieuw diverse hitlijsten bestormde en Palts landelijke bekendheid genereerde.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat