VBRO

Nigel Fischer brengt na zes jaar demo van WAT IK VAN JE WIL op single uit

Nigel Fischer kan op de titel van zijn vrolijk klinkende nieuwe single Wat ik van je wil een helder antwoord geven. De hele nacht op stap met een mooie dame om een fiesta te vieren.
Nieuw is de single eigenlijk niet omdat Nigel de demo ruim zes jaar geleden al kreeg aangeboden door Jeffrey Weber. Iedere keer als Nigel van plan was om de studio in te duiken om deze track op te nemen kwamen er telkens andere ideeen op tafel. Spijt heeft Nigel daar nooit van gehad. Vooral het nummer Pak maar mijn hand welke hij in 2021 aangeboden kreeg door Wesly Bronkhorst en diens manager Raymond de Bruijn heeft Nigel behoorlijk wat airplay opgeleverd.

Omdat Nigel het weer hoog tijd vond om een nieuwe single te lanceren besloot hij met de bewuste demo naar producer Laurens van Wessel in Zegge te gaan om het vervolg te bespreken. Laurens heeft z’n trompet, accordeon en tal van andere instrumenten uit de kast gehaald om er een tropisch tintje aan te geven. En dat is volgens velen waaronder Ronald Visch van zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw bijzonder goed gelukt.

Mijn vader heeft een huis op Gran Canaria en als het ook maar even kan ben ik daar te vinden. Net zoals mijn voorgaande twee clips zijn ook de beelden van ‘Wat ik van je wil ‘geschoten op dit Canarische Eiland door de plaatselijke cameraman Charle James Driver. Hij wist een aantrekkelijke actrice te strikken die als mijn tegenspeelster figureert. Op een van de mooiste resorts vonden de opnames plaats. Ik zeg…ga gewoon lekker kijken…..

Voor wat betreft het organiseren van leuke evenementen, daar is Nigel al volop aan het brainstormen. Het uitgaansleven heeft natuurlijk een tijd lang op een laag pitje gestaan en iedereen is weer toe aan een gezellig avondje met Nigel Fischer and Friends.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat