VBRO

Nigel Fischer laat met IK KAN NU NIET MEER VAN JE DROMEN zien dat hij een veelzijdige zanger is

In het begin van juni 2021 lanceerde Nigel Fischer het verrassende nummer ‘Pak nu mijn hand’. Deze productie kwam tot stand vanwege een samenwerking die Nigel was aangegaan met Wesly Bronkhorst en diens manager Raymond de Bruijn. Omdat Nigel vanaf het begin al heel positief was over de gesprekken die gevoerd
werden, gaf hij hen min of meer de opdracht om meer liedjes voor hem te maken. Ook de vele leuke reacties die
Nigel mocht ontvangen hebben hem goed gedaan. Ronald Visch van z’n platenlabel Rood-Hit-Blauw is
van mening dat hij een goede keuze heeft gemaakt. De naamsbekendheid van Nigel is hierdoor enorm gestegen. Niet alleen in Nederland werd ‘Pak nu mijn hand’ door alle grote radiostations opgepakt, ook de Vlaamse zender VBRO nam de plaat op in hun playlist.

‘Tijdens de gesprekken die ik met Wesly en Raymond voerde, gaf ik aan dat ik ook wel weer eens een levenslied wilde uitbrengen. Enkele weken geleden kreeg ik de demo binnen van ‘Ik kan nu niet meer van je dromen’. De manier waarop het nummer gemaakt is past bij mij. Het is als het ware op mijn lijf geschreven. Bovendien vind ik het heerlijk om dit soort liedjes op het podium te vertolken. Net zoals m’n vorige single is deze plaat wederom geproduceerd door Hans van Vondelen (voorheen zanger van The Shorts, Comment ça va). In het verleden was ik kind aan huis bij producer Laurens van Wessel. Het is overigens niet zo dat deze samenwerking voor altijd voorbij is. Kwalitatief doen ze niets van elkaar onder’, meent Nigel.

De beelden van de clip zijn overigens weer door de Spaanse regisseur Charle James Driver geschoten. Nigel: ‘De vorige keer heb ik ook gebruik gemaakt van zijn diensten. Ik had kunnen kiezen om een Nederlandse cameraman over te laten vliegen, maar omdat hij goed werk levert, gunde ik hem de opdracht. Er is gefilmd in het prachtige kleurrijke Playa de Mogán op Gran Canaria. Ik zou zeker zeggen….bekijk hem op Youtube’.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat