VBRO

Nijmeegse zanger Yoeri lanceert debuutsingle JIJ BENT EEN GOLDDIGGER

De 21-jarige Nijmeegse zingende glasvezelmonteur YOERI lanceert zijn debuutsingle ‘Jij bent een Golddigger’ op het Leico Music label.

‘Mijn volledige naam is Yoeri Callaars en ik schrijf mijn artiestennaam met hoofdletters zodat deze herkenbaar is en gemakkelijk te onthouden’. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als glasvezelmonteur, maar mijn grootste droom is om een carrière als professioneel zanger op te bouwen’ vertelt YOERI.

Toen er een bericht op Facebook van Leico Music langskwam met de mededeling dat ze een zanger zochten, twijfelde YOERI geen moment. Al snel was een samenwerking met de bekende componist en producer Peter van Kesteren een feit. ‘Binnen 4 weken waren de single en de clip klaar en is ie overal te streamen en te downloaden’, aldus een enthousiaste YOERI.

‘Jij bent een Golddigger’ gaat over een man die verliefd wordt op een foute vrouw die uiteindelijk alleen maar uit is op zijn geld. De bijbehorende clip is gerealiseerd door Ron Schmid VisualsMedia en de RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat