VBRO

“Omdat je mij toch gek maakt” is de titel van de nieuwe ZUS

Na het “Holland ’s Got Talent” avontuur van ZUS waar het team veel van geleerd heeft, gingen de dames op advies van Angela Groothuizen verder aan de slag om hun zangtechniek te verbeteren. Dit om het nieuwe nummer dat Hans Aalbers maakte, samen met Arjan Venneman, nog beter op de plaat te krijgen. Daar waar in eerdere nummers voornamelijk samen werd gezongen, vindt producer Hans Aalbers het ook belangrijk dat de solo stemmen van de dames te horen zijn.

Hobby en passie namen steeds serieuzere vormen aan. Zo’n 7,5 jaar na het begin van ZUS, zijn de twee zussen nog steeds blij en dankbaar om nieuwe ervaringen op te mogen doen. Zoals ze zelf altijd zeggen; ‘We proberen bij elk optreden, interview en elke single te groeien’.

In oudere videoclips van ZUS, zoals in de videoclip van ‘Superster’, werd het duo versterkt door een aantal danseressen. Bij het nummer ‘Zus en zo’ haalde het team opnieuw danseressen erbij. Niet alleen bij de videoclips dansen zij mee, ook steeds vaker met live optredens gaan de danseressen mee op pad. Dat begon bij een optreden tijdens de Rijnweek in Rhenen. Tijdens een optreden voor een bomvol Koningsplein in Ridderkerk was een bekende presenator lovend over de getoonde show en sprak de volgende woorden; “Nog niet eerder beleefd, 7 meiden op een podium waarbij de zangeressen ook meedansen…ongekend!” Helaas gooit de bekende Corona crisis op dit moment roet in het eten, wat betreft de live optredens, maar in deze nieuwe videoclip mochten de danseressen natuurlijk zeker niet ontbreken!

Bo, Kiki en de rest van team ZUS zijn iedereen dankbaar die ZUS ooit een podium gaf radio, tv en organisaties. We hopen dat we weer snel live mogen gaan optreden!

Hans Aalbers maakte samen met Arjan Venneman dit aanstekelijke en catchy nummer als opvolger van Shalala en heeft het nummer weer duidelijk een eigen ZUS sound gegeven!

De unieke clip werd gemaakt door Redgell Media. De opnames vonden een aantal maanden geleden plaats in “Het Nieuwe Kader” in Arnhem, een van de grootste green screen studio’s van Nederland. Hierdoor werd het mogelijk om alle dames in één keer in beeld te nemen en in diverse settings te plaatsen. Ook dit keer werd de hulp in geroepen van de danseressen Lisa, Myrthe, Nienke, Senna en choreografe Carmen van Drenth.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat