VBRO

Otto Lagerfett lanceert regelrechte kroegenhit HERR PASTOR

Ondertussen mogen we Otto Lagerfett al een van onze noemen in de Vaderlandse Showbusiness en Entertainment branche. Jaren geleden reed deze Grote Schlager Star uit Duitsland ons land binnen,
om zijn blonde Nederlandse Schone te volgen……kortom hij ging zijn hart achterna. Inmiddels zijn we blij dat hij hier is neergestreken, en zijn fantastische Schlager Muziek hier met iedereen deelt, en ja zijn Nederlands komt zo langzaam aan al in de buurt van Prins Bernhard. Geboren in het overwegende Katholieke Duitsland, kwam Otto vanaf kinds aan in de RK-Kerk, is gedoopt en kent vele Psalmen die hij uit volle borst al meezong. Maar ja, zoals ook in Nederland, is er direct de buurt van de Kerk ook altijd vaak het Dorpscafe daar noemend de Kneipe.

In de puberjaren van Otto, was hij direct na de laatste klanken van het orgel daar te vinden, met menig potje bier en volop meezingend met alle grote Schlager Hits. Hier begon de grote Carriere van Otto Lagerfett en Herr Pastor kwam zo af en toe ook eens even langs, was het niet om Otto te horen zingen dan was het wel omdat hij zelf ook niet vies was van een biertje. Als je dan zo’n carriere hebt en je komt in aanraking met succes, alcohol en veel mooie vrouwen……tsja dan heb je in ieder geval een mooi leven, maar toch vraagt Otto zich af…..als er toch een leven na de dood bestaat en de Hemel en de Hel, wat staat mij dan wachten. Hij ligt er niet van wakker, maar ging toch weer even langs bij zijn oude Herr Pastor en legde bij hem die vraag neer. Deze was heel duidelijk, en Otto nam die wijsheid mee terug, en vertelde dit aan zijn schrijvers-producers vrienden Emile Hartkamp en Norus Padidar en………..beter dan dit kan het niet verwoord worden.

Herr Pastor is dan ook de titel van de nieuwe single van Otto Lagerfett. Een regelrechte Kroegen – Feest knaller, die je meeneemt in de wereld tussen Hemel en Aarde en tussen Kerken en Kroegen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat