VBRO

Pascal de Vormer bezingt in KONING VAN DE NACHT het zielige verhaal van een ooit zo gelukkige man

Pascal de Vormer voegt met het uitbrengen van zijn nieuwe opvallend klinkende single Koning van de Nacht de daad bij het woord. Pascal had namelijk aangegeven dat hij naast het schrijven van teksten voor tal van Nederlandstalige artiesten ook zijn eigen zangcarrière prioriteit zou geven. Afgelopen januari vond de aftrap plaats met Jij kunt mij niet veranderen. Dat heeft hem een groot aantal interviews opgeleverd bij diverse Nederlandstalige radiostations. Ook de opvolger is opgenomen in samenwerking met het team van Sonic Solutions.

Pascal: Een jaar of drie geleden was ik al begonnen met het schrijven van de tekst. Op dat moment lanceerde Frans Duijts de bijna gelijknamige single Koning van de kroeg. Om die reden had ik de tekst, die overigens nog lang niet helemaal af was, maar geparkeerd en het geheel uitgesteld. Een paar weken geleden kwam de concepttekst weer op tafel en heb de verhaallijn compleet gemaakt. Eigenlijk is het best een zielig verhaal, maar in de echte wereld komt dit wel vaker voor. Ooit stond je midden in de belangstelling en na veel gelukkige jaren beland je uiteindelijk thuis voor de buis. Muzikaal gezien klinkt het best vrolijk.

Binnenkort start Pascal met een volgend project. 1 keer per jaar duikt hij de studio in met artiesten uit Utrecht om daar iets leuks mee te doen. Vorig jaar stond Rik Hoogland in de schijnwerpers. Ook dit jaar is hij door Pascal benaderd om samen met hem en Michael Oomen een liedje over Utrecht op te nemen. Waarschijnlijk wordt deze plaat over twee maanden gelanceerd.

De single Koning van de nacht verschijnt op 3 mei 2023 en is te beluisteren op de bekende portals.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat