VBRO

Pascal Pasch blaast oud lied van Holland duo nieuw leven in

Duizend sterren‘ heet de nieuwe single van Pascal Pasch. Een liedje van het Holland duo in een nieuw jasje. De volkszanger uit Dieren die in Arnhem opgroeide, heeft wel ambities, maar hoeft geen ster te worden. Pascal staat liever tussen de mensen dan er boven.

In 2014 nam hij zijn eerste single op: ‘Wat mij is overkomen’. Zo voelt zijn zangcarrière ook, als iets is dat hem is overkomen. In het begin van zijn carrière bibberden zijn knieën voor elk optreden telkens opnieuw. Maar omdat mensen zo enthousiast waren, groeide zijn zelfvertrouwen en dacht hij: ik wil ook eigen liedjes gaan brengen bij zijn eigen optredens. Hierdoor heeft hij eigen nummers als: Niets op deze wereld, Omarm me verwarm me, Ik ga door het leven, Telkens lieveling.

Met o.a. deze nummers treed Pascal veel op in het land. Optredens op zondag weigert hij “zijn gezin staat op één”.
Zijn vrouw (Eveline) en kinderen (Latisha en Guilliano) steunen hem in alles wat hij doet en staan altijd achter hem en zeker in de muziekwereld waar hij al geruime tijd in doorbrengt. De muziekwereld noemt hij hard. Het zou gezelliger zijn, als mensen elkaar wat gunnen. De kleur van Pascal’s hart is hetzelfde als het behang in zijn woonkamer: goud. “Ik gun een ander alles”. Pascal hoopt dat dit nummer nog meer bekendheid zal opleveren, want hij leeft helemaal voor het artiest zijn.

Op woensdag 20 oktober 2021 om 14:00 uur is Pascal Pasch te gast in de studio van RADIONL waarmee hij zijn promotiecampagne begint langs de vele studio’s in Nederland. Ook zullen er vele telefonische interviews gaan volgen. Het nummer is opgenomen in de studio van “Sonic Solutions” bijbehorende videoclip is gemaakt door “Anro Productions” waar Pascal ooit zijn eerste single opnam.

Pascal is te volgen op facebook en op instagram en hij beschikt ook over een eigen website www.pascalpasch.nl

RTV Promotie is in handen van Bertie Verplak die graag een handje uitsteekt om Pascal te ondersteunen bij zijn promotie van deze geweldige single. Zij kennen elkaar al sinds 2014 uit de stal van de vele artiesten die destijds al hun liedjes opnamen in Apeldoorn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat