VBRO

Pascal Smeenk zit 25 jaar in het vak en lanceert ZO ONGEWOON

De 41-jarige zanger Pascal Smeenk uit Arnhem zit precies 25 jaar in het vak en viert dit met de release van de single ‘Zo Ongewoon‘. Samen met zijn vaste producer en componist Roy Otters van ANRO Productions realiseerde hij deze heerlijke, vrolijke, meezinger die je in zomerse sferen zal brengen.

‘Zo Ongewoon’ gaat eigenlijk over iemand die je heel leuk vindt, maar toch weet dat je haar uiteindelijk niet kan krijgen. Het mooiste van deze single is dat hij lekker zomers is en heel anders dan wat ik tot nu toe gedaan heb. Ook zit er een stukje rap in van de rapper Greenlegend’, aldus een enthousiaste Pascal.

‘In de videoclip speelt mijn goede vriendin Cheyenne Krijgsman mee die bekend is van ‘De TV Show’ en ‘We Want More’. Ze zong toen voor haar vriend zijn haartransplantatie. Ik hoop dat ondanks de nare periode waar we nu inzitten, deze single toch een beetje vreugde zal brengen. Hopelijk gaan we snel de goede kant weer uit zodat we in 2022 weer lekker live kunnen gaan genieten van optredens’, meent Pascal.

Pascal Smeenk zit al lang in het vak, maar pas in 2018 kwam zijn debuutsingle ‘Als het maar gezellig is’ uit. Hierna volgden ‘Papa’, ‘Als alle kroegen weer opengaan’ en ‘Ik google niet mijn vrouw die weet het altijd beter’. ‘Zo Ongewoon’ komt uit op het SterrenClips label en de RTV-promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat