VBRO

Pascal van der Schagt neemt lied op voor z’n zoontje

Pascal van der Schagt probeert na een moeilijke periode in z’n leven de draad weer op te pakken door de lancering van z’n nieuwe single ‘Zal jij mij nooit vergeten’. De 45 jarige zanger uit Beekbergen die ongeveer 1.5 jaar uit de running is geweest heeft speciaal voor z’n zoontje een lied laten schijven welke wordt uitgebracht door Rood-Hit-Blauw produkties.

Pascal is sinds 2015 professioneel bezig met z’n muzikale carrière. In 2017 nam hij een cover op van het nummer ‘Mooi is het leven’ Wesley wist hiermee in 2011 een bescheiden hitje te scoren. Pascal kreeg hier zoveel positieve reacties op, dat hij alles op alles wilde zetten om door te groeien in de muziekwereld. In 2018 heeft hij de finale gehaald bij de landelijke talentenjacht ‘Winterstar.’ Dat was voor hem een mooie leerschool die hem bovendien veel complimenten opleverde. Vol zelfvertrouwen schreef hijzelf op de melodielijn van ‘Nothing’s gonna change my love for you’ (Glenn Medeiros) een tekst die op single verscheen. Enkele maanden later kwam Pascal vanwege omstandigheden in een neerwaartse spiraal terecht. In de tussentijd dacht hij maar aan één iemand, namelijk z’n zoontje.

‘De realiteit van ‘Zal jij mij nooit vergeten’ is ook op mijn lijf geschreven. De tekst zal bij veel vaders aanslaan. ANRO Producties heeft een nieuw arrangement gemaakt, waardoor het nu een zeer bijzonder lied is geworden. De live gitaar en de accordeon maken het nummer tot een heerlijke ballad. Ik ben ontzettend trots op dit plaatje en het verloop van mijn carrière tot dusver. Ik vergeet ook zeker mijn fans, vrienden en familie niet. Die staan altijd achter me, wat ik ook doe. Ik ben nu zeer gemotiveerd en probeer begin 2021 een verzamelalbum uit te brengen’, aldus Pascal.

De CD single ‘Zal jij mij nooit vergeten’ is vanaf 7 oktober 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.
Pascal van der Schagt ‘Zal jij mij nooit vergeten’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://fuga.ffm.to/zaljijmijnooitvergeten
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/pascal-van-der-schagt/

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat