VBRO

Patrick Jochems geeft de pleasure klassieker LITTLE BY LITTLE een compleet nieuwe look

Op de verjaardag van zijn vriendin Johanna Kooijman brengt Patrick Jochems zijn nieuwe single ‘Little by Little’ uit. Het is een Nederlandstalige bewerking op de gelijknamige klassieker van de formatie Pleasure uit 1983. Patrick gooide onlangs het roer om door contact op te nemen met Marco Luesink van Studio Evolution. Hij had goede verhalen gehoord over deze producer uit Wehl. In dat gesprek vertelde Patrick dat hij tijdens z’n optredens vaak complimenten kreeg over zijn vertolking van ‘Little by Little’. De keuze was daarna snel gemaakt. Er werd een Nederlandstalige tekst geschreven waar ook Patrick aan meewerkte. Op verzoek van Marco nam Patrick vervolgens contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties. Ook Ronald was onder de indruk en inmiddels maakt Patrick Jochems deel uit van de artiestenstal van RHB.

In het dagelijks leven is Patrick stratenmaker. ‘Vijf jaar geleden was ik tijdens de zomerperiode op vakantie bij het Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer. Zanger Henk Damen verzorgde daar regelmatig optredens. Ondanks dat ik van kinds af aan al gek ben op Nederlandstalige muziek, ging toen de knop echt om. Ik besloot zangles te nemen. Ik wilde ook liedjes maken en optredens verzorgen. Dat heeft tot nu toe goed uitgepakt, maar ik wil nog een stapje verder komen. Inmiddels probeert de bekende zangpedagoge Mieke Werger mij ‘de kneepjes van het zingen’ bij te brengen. Zij geeft les aan een groot aantal artiesten waaronder Frans Bauer. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn nieuwe team, aldus Patrick.

De CD-single ‘Little by Little’ is vanaf 26 januari 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Robert Vegt, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. De beelden hiervan zijn geschoten in Valkenburg.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat