VBRO

Patrick Valentijn gaat samenwerken met RoodHitBlauw Producties

Bij Venlonaar Patrick Valentijn in de familie speelde muziek een grote rol. Het was dan ook niet gek dat Patrick het muziekvirus al in zijn jonge jaren meekreeg. Hij begon met drummen op potten en pannen toen hij een paar jaar oud was. Jaren later werd ook het zingen van liedjes opgepakt door Patrick. Nederlands-, duits- en later ook engelstalige liedjes zong hij in de huiskamer en onder de douche uit volle borst mee.

In 2007 kreeg deze hobby een mooie wending; toen Patrick voor de eerste keer live een liedje zong voor publiek, werd dit zo goed ontvangen en vond Patrick het zo leuk dat vanaf daar een professionele carriere als zanger begon.  De eerste single die in 2006 uitkwam was getiteld: laat de wereld maar komen. Hierna volgden nog vele liedjes die succesvol uitkwamen.

Nadat Patrick onlangs in de studio van Hans Aalbers zijn nieuwe liedje opnam werd daar besproken om voor de nieuwe single Rood-Hit-Blauw Producties te benaderen en het gesprek aan te gaan. Dit gesprek heeft onlangs plaats gevonden en heeft geresulteerd in een mooie nieuwe samenwerking.

Rood-Hit-Blauw is vanaf heden het nieuwe platenlabel van Patrick Valentijn!

De nieuwe single getiteld: Yo te Quero zal op 6 mei 2022 onder de vlag Rood-Hit-Blauw gelanceerd gaan worden. De plugging wordt verzorgd door Score Promotions.

Boekingen en Informatie:

www.roodhitblauw.nl/artiesten/patrick-valentijn/

www.patrickvalentijn.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat