VBRO

Patrick Valentijn kiest met nieuwe single YO TE QUIERO voor eigen identiteit

Patrick Valentijn gooide een paar weken geleden het roer compleet om. Volgens Patrick lijken daarom veel liedjes door de instrumentenkeuze vaak op elkaar. Samen met het producersteam Hans Aalbers en Arjan Venemann wordt hard gewerkt aan een eigen stijl waarin vooral zijn stemgeluid herkenbaar moet worden. De eerste productie die uit de befaamde studio uit Nederhorst Den Berg komt is de vrolijke single Yo te Quiero. Nieuw is ook de samenwerking met Rood-Hit-Blauw producties uit Nijkerk. In het verleden hadden Patrick en Ronald Visch wel eens gesproken over een samenwerking, maar daar is eigenlijk nooit iets van gekomen.

In het verleden heb ik al diverse soorten muziek uitgebracht. Ik moet wel eerlijk zeggen dat Spaanse muziek mij altijd vrolijk stemt. Ik geniet ook van reggaeton en salsa, maar dat hoeft niet altijd terug te komen. Het belangrijkste voor mij is dat het publiek mijn stem gaat herkennen. Daarover heb ik uitgebreid met Hans en Arjan gesproken. Zij begrijpen precies wat ik bedoel en Yo te Quero is daar het eerste voorbeeld van. Datzelfde geldt voor Ronald Visch. Hij heeft een breed scala aan artiesten in zijn stal en is van alle markten thuis. Ik denk dat ik daar op de goede plek zit.

Grote waardering heeft Patrick ook voor zijn werkgever Seacon Logistics die het mede mogelijk heeft gemaakt om deze stappen te zetten

De CD single Yo te Quiero is vanaf 6 mei 2022 verkrijgbaar. De videoclip, die opgenomen is door Karl Kaspers, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat