VBRO

Patrick van Breemen maakt met nieuwe single ALS DE DAG VOORBIJ IS enorme grote stap

Patrick van Breemen kan nu nog bij veel mensen totaal onbekend zijn, maar daar brengt zijn splinternieuwe single Als De Dag Voorbij Is waarschijnlijk snel verandering in. De gekozen muziekstijl is bedacht door Manfred Jongenelis die samen met Carlo Rijsdijk ook de tekst heeft geschreven. De lat van deze productie ligt stukken hoger dan de voorgaande singles die de zanger uit Waalwijk lanceerde. Hij heeft dan ook bewust gekozen om deze stap te zetten. Patrick ziet de samenwerking met Manfred Recordings en platenlabel Smaragd dan ook als een enorme grote stap voorwaarts.

Eigenlijk is Patrick (45) muzikaal gezien een laatbloeier. In 2019 begon zijn artiesten carrière door af en toe de microfoon te pakken. Een jaar later dook hij voor de eerste keer een studio in om zijn droom te verwezenlijken. De optredens begonnen te lopen en ook de drang om meer liedjes op te nemen werd groter. Al snel stond de teller op drie. We weten allemaal dat de markt daarna als een kaartenhuis instortte vanwege de pandemie. Patrick zat met z’n handen in het haar en wist even niet meer wat hij moest doen. Ondertussen is alles weer in rustiger vaarwater gekomen en kreeg Patrick zin om de draad op te pakken. Een kennis van z’n vader adviseerde Patrick om met Manfred Jongenelis in gesprek te gaan of hij iets voor hem kon betekenen.

Patrick: Er was vanaf het eerste moment al een klik. Manfred beluisterde mijn debuutsingle en gaf vrij snel aan dat hij wel ideeën had. Hij vroeg me om een paar liedjes te noemen waar ik graag naar luister. Manfred en Carlo zijn vervolgens aan de slag gegaan en hebben me verrast met deze geweldige single.

De single Als De Dag Voorbij Is, is verkrijgbaar vanaf 26 juni 2022 en te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers, zal ter promotie van de single te zien zijn op Youtube en de socials van Patrick.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat