VBRO

Patrick van Rijsewijk trakteert op eigen bruiloft zijn vrouw Steffi met gevoelige ballad EEN DAG VOOR ALTIJD

Het was voor iedereen die op 17 september 2022 aanwezig was bij de bruiloft van Patrick van Rijsewijk en Steffi Smits een enorme verrassing toen Patrick speciaal voor haar de ballad Een dag voor altijd ten gehore bracht. Natuurlijk kwamen links en rechts de tissues tevoorschijn om traantjes weg te pinken. Voor Patrick viel er vanaf dat moment een enorme last van zich af. Hij heeft wekenlang verborgen kunnen houden dat hij stiekem bij Jurgen Kuppens Muziekprodukties in Rijen dit nummer had opgenomen.

Patrick: Omdat ik vaker opmerkingen van Steffi kreeg waarom ik in het verleden wel speciale liedjes had gemaakt voor mijn zoon en onze dochter en niet over haar, dacht ik dat onze trouwerij daarvoor een mooie gelegenheid was. In het geheim nam ik contact op met Pascal de Vormer omdat ik zeer tevreden was over de tekst die hij schreef van m’n vorige single “M’n Kleine Meissie”. Ik had zelf al een opzetje gemaakt en gaf aan dat het in de trant moest zijn van “Dit is mijn dag” waarmee Wesley Klein best een hit in handen had. Pascal betrok collega tekstschrijver Peter de Wijn bij het geheel en ze hebben een verhaallijn op papier die niet alleen voor mij, maar ook voor andere bruidsparen zeer geschikt is. De keuze om bij Jurgen Kuppens aan te kloppen heeft alles te maken met de opname die hij destijds maakte voor de single ‘Jij bent mijn zoon’. Ik ben van mening dat Jurgen één van de beste producers is voor het vervaardigen van ballads. Een ander groot voordeel is dat hij op steenworp afstand woont van Tilburg.

Patrick zingt ondertussen al een jaar of 16 en bracht in die tijd al een 8-tal singles landelijk uit. In ieder geval heeft hij de smaak weer helemaal te pakken. Na de twee rustige jaren is hij voornemens om regelmatig weer nieuwe singles te lanceren.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat