VBRO

Perry Zuidam brengt IK WIL EEN KNOOPJE AAN JE BLOUSJE ZIJN na 10 jaar opnieuw uit

Ronald Visch van RoodHitBlauw producties ziet de samenwerking met Perry Zuidam die in het begin van 2023 actief is als een enorme aanwinst voor zijn label. De aftrap start met de single Ik wil een knoopje aan je bloesje zijn. Tien jaar geleden bracht Perry dit nummer ook al eens uit en vond het tijd voor een opknapbeurt van de orkestband. Volgens Perry is dit, door Johnny Hoes geschreven lied, een van de meest aangevraagde verzoekplaatjes tijdens zijn optredens. De allereerste artiest die dit nummer in 1979 op single uitbracht was de Belgische zanger Joe Harris. Hij heeft ervoor gezorgd dat deze track, met name in het piratencircuit, erg populair werd. De Rotterdamse zanger schaamt zich er niet voor om covers uit te brengen. Dat doet hij al jaren met heel veel succes. Vooral de herkenbaarheid van het publiek en het oppakken van dit soort liedjes door de Nederlandstalige radiostations spelen daarbij een belangrijke rol.

Perry: De doelgroep waar ik grotendeels voor zing kan dit vergeten lied gewoon meezingen. Toch denk ik dat er ook genoeg mensen zijn die deze plaat niet kennen. Dat is dan ook precies de reden dat producer Laurens van Wessel een nieuw, verfrissend en hedendaags arrangement heeft gemaakt waarin veel live instrumenten zijn verwerkt. Ondertussen werk ik al ruim tien jaar samen met deze producer van Wesco Productions uit Zegge. We voelen elkaar aan en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Kwalitatief leggen we de lat heel hoog. Als ik op het podium sta verkoop ik in principe mezelf en het product moet dan wel goed zijn. Van Ik wil een knoopje aan je bloesje zijn word je gewoon vrolijk. We hebben daarom bewust gekozen om deze single in het voorjaar uit te brengen.

Op zondag 26 november 2023 viert Perry zijn 25 jarige artiestenjubileum bij Theater Zuidplein in Rotterdam. Hij pakt groots uit met een live band en een showballet. Uiteraard zullen hits als Adieu Cherie, Zwoele Zotte Zomer en Toffe Jongens de revue passeren. Ondertussen is al 80 procent van de kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterzuidplein.nl.

Boek Perry Zuidam hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat