VBRO

Perry Zuidam heeft met VOOR JOU wederom een hit in handen

Dat Perry Zuidam voor succesvolle gezellige meezingers staat is in de afgelopen jaren gebleken met liedjes als “Jij kunt niet altijd 16 zijn”, “Toffe jongens”, “Een mens wil toch gelukkig zijn” e.v.a. Ook nu komt Perry Zuidam met een kneiter van een meezinger “Voor Jou”.

De single “Voor Jou is een nieuwe track, geschreven door Perry Zuidam en het arrangement is afkomstig van Laurens van Wessel, die ook de productie voor zijn rekening heeft genomen in zijn studio in Zegge. Door de vrolijke klanken van live Trompet, Trombone en Accordeon heeft dit weer de echte Perry Zuidam sound. Het koor van Michele van der Aa en Laurens van Wessel sluiten hier prima bij aan.

“Voor Jou” is een vrolijke meezinger gemixed met Schlager invloeden. Het vertelt het verhaal alles voor iemand uit de kast te willen halen en te willen doen om indruk te maken, in de bijbehorende videoclip is te zien of dit dan ook echt werkt ??!!

De afgelopen jaren heeft Perry steeds meer zijn eigen sound gecreëerd en is hij gaan groeien als artiest. Mede door platenlabel VNC, vaste producer Laurens van Wessel en de promotie van Score Promotions weet Perry zich in de afgelopen jaren steeds meer op de kaart te zetten. Sinds september 2021 is daar ook Viking Entertainment Group/ BuroNL bijgekomen, die de Boekingen en Management voor Perry Zuidam zullen gaan verzorgen.

De single “Voor Jou” zal verschijnen op het label van VNC Music en is verkrijgbaar op alle bekende streaming en download sites.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat