VBRO

Peter Plotseling lanceert ultieme triomflied WIJ ZIJN DE KAMPIOEN

Peter Plotseling liep al geruime tijd rond met het idee om het ultieme kampioenslied te maken. Met WIJ ZIJN DE KAMPIOEN brengt hij een eerbetoon aan de onverschrokkenheid, vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van individuen en teams die alles hebben gegeven om kampioenen te worden. Peter hoopt dat de single luisteraars zal aanmoedigen om te geloven in zichzelf, te streven naar grootsheid en nooit op te geven, zelfs tijdens de moeilijkste momenten.

Feestartiest, zanger en producer Peter Plotseling is al jaren een bekende naam in het feestcircuit. In het verleden maakte Plotseling vele apres-ski deuntjes waarvan er enkelen zelfs de hitparade haalden. Na hitjes als Ik heb zo zin en recent de feestknallers De Lederhose Polka en Verstappen en de Vries, lanceert Peter nu WIJ ZIJN DE KAMPIOEN. Het nummer is niet alleen bedoeld voor sportevenementen en overwinningen op het veld, maar ook voor alle persoonlijke triomfen en mijlpalen die individuen in hun leven bereiken.

Met Peter Plotseling is er altijd sprake van feestgarantie. Het amuseren van het publiek tijdens een optreden is mijn ultieme doelstellingMijn optredens pas ik altijd aan, aan de omgeving, het thema en zo meer. De mooiste beloning is al die vrolijke gezichten te zien die meedoen met mijn muziek, aldus Peter.

De single WIJ ZIJN DE KAMPIOEN is opgenomen en geproduceerd door Andre Kooiman en is uitgebracht op het Music Group label. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk. Fans en muziekliefhebbers kunnen dit ultieme kampioenslied downloaden, streamen en delen om hun eigen overwinningsmomenten te vieren.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat