VBRO

Peter van der Plas komt met feestknaller DE KROEG IS OPEN

Peter van der Plas zingt ondertussen al een kleine vier jaar en heeft al een aantal goed ontvangen singles op naam staan waaronder het swingende lied Señorita welke in september 2021 werd gelanceerd. Normaal gesproken neemt hij contact op met Peter van Kesteren als hij een nieuwe single wil opnemen. Hij komt daar vaak met lege handen en gaat uiteindelijk aan de haal met een productie die van A tot Z door Peter vervaardigd is. Deze keer liep dat iets anders omdat Peter van der Plas zelf al een tekst had bedacht én geschreven.

Op mijn telefoon had ik al een melodie voorgezongen en deze demo naar de Leico Studio van Peter gestuurd. Hij heeft vervolgens alle registers opengetrokken en een muziekband gemaakt die heel verrassend in de lijn van Nico Haak’s ‘Foxy Foxtrot’ ligt. Met de toevoeging van de gipsy gitaar en de accordeon is er een feestknaller ontstaan met als titel De kroeg is open die vanwege deze ingrediënten bijzonder genoemd kan worden. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee, aldus Peter van der Plas.

Peter gaat 2 feestelijke release party’s geven voor de single ‘De kroeg is open’. De eerste zal zijn op zaterdag 12 november 2022 bij Ton’s Muziek & Eetcafé in Rijswijk aanvang 22.00 uur en de tweede zal gehouden worden op vrijdag 18 November 2022 in Cafe de Lammuh Ooievaar in Den Haag aanvang 21.00 uur en op beide avonden is de toegang gratis.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat