VBRO

Phil & Elisa Kevin hebben ‘ja’ gezegd

Romantiek, Valentijn, het is in één adem vlot in de mond te nemen.
Voeg daarbij enkele suggestieve beelden van een huwelijk, post dit op sociale mediakanalen en je hebt een verhaal dat tot de verbeelding spreekt.

De liefde, het kleed, de locatie… driemaal raak, zelfs de perfecte openingsdans werd gekozen. De ideale ingrediënten voor wellicht de meest romantische song van het jaar.
‘Mijn liefste’ beschrijft de liefde voor elkaar, wegsmelten in elkaars ogen, 2 harten die sneller kloppen, het overweldigende gevoel om de vrouw of de man aan je zijde ‘Mijn liefste’ te mogen noemen.
Phil & Elisa Kevin brengen een duet dat in Vlaanderen ongetwijfeld de geschiedenis in zal gaan als dé openingsdans van het jaar, alles wat je wil en kan verwoorden raakt in deze song je hart.

Mijn liefste, van Phil & Elisa Kevin is een song in een arrangement van Artsoundstudios, producer Jean Pierre Kerkhofs, backing vocals Wendy D’Joos.  Bij het nummer hoort een videoclip, in zijn meest romantische vorm: bruid en bruidegom, de witte bruidsjurk in een setting waar je deze songs zélf als openingsdans zal willen inzetten.

Phil Kevin
Het grote publiek blikt, bij het horen van zijn naam, meteen terug op de blonde krullen én zingt spontaan ‘komaan én doe het’. Phil Kevin, artiest, entertainer en vooral bezige muzikale bij, zat de afgelopen jaren niet stil. Sinds de grote hit uit 1989, bouwde hij niet alleen in Vlaanderen maar ook in het buitenland een carrière uit. Cruises, hotels zijn naast Vlaanderen, zijn andere thuishaven geworden.
In 2016 was er de combacksingle ‘Laat me’.
Productie, arrangement Jean Pierre Kerkhofs, koor Wendy D’Joos en natuurlijk Phil Kevin die meteen, ook zonder de krullen, door Vlaanderen terug in de armen werd genomen.
Een full album in duet met zijn vrouw Elisa Kevin is de kers op de taart, de single ‘Mijn liefste’ is op het album ‘Gelukkig met jou’ terug te vinden samen met 12 andere songs en een bonus track.

Elisa Kevin
Elisa Kevin bracht in overleg met het vaste creatieve team van Phil Kevin een eerste duet uit in 2018.
Denken, durven, doen was duidelijk haar motto toen ze ‘ja’ zei, op de vraag om ‘Ik ben je prooi’ in duet met haar partner te zingen.
Al 23 jaar stond Elisa Kevin aan de zijde van Phil naast het podium, nu was het tijd om samen het podium én Vlaanderen in te pakken.
De pers blokletterde, Vlaanderen is een muzikaal duo rijker en wat oorspronkelijk een muzikaal uitstapje had moeten zijn resulteerde in een full album.

Phil Kevin én Elisa Kevin  ‘Mijn liefste’ is nu verkrijgbaar via alle digitale platformen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat