VBRO

Priscilla Ophof debuteert met levenslied MIJN ROTS

Priscilla Ophof vult met haar debuutsingle Mijn rots het gat op dat Marianne Weber achterlaat na de aankondiging dat ze een punt achter haar jarenlange carrière zet. Ze wil met nieuw repertoire de mensen raken met haar muziek. De aftrap vindt nu plaats met een levenslied dat speciaal op haar lijf door tekstschrijfster Armina de Rooi-Hülters geschreven is. Het is duidelijk te horen dat ze heel haar hart en ziel tijdens de opnames bij Pro Music Studio o.l.v. producer Richard Poot heeft gestopt. Bijzonder is ook dat één van haar favoriete muzikanten, Rolus Karssen, op haar verzoek de accordeonpartijen heeft ingespeeld. Priscilla is overigens van mening de emotie die het nummer herbergt op de juiste manier gebracht wordt.

Priscilla: Ik ben heel trots op dit liedje. Het heeft best lang geduurd voordat ik deze stap durfde te zetten. Ik zing best al wel een tijdje, maar vond het moeilijk om de juiste mensen te vinden waar ik een vertrouwd en goed gevoel bij kreeg. Tot nu toe heb ik alles op eigen kracht gedaan, maar om mijn droom te verwezenlijken heb ik ook betrouwbare personen nodig. Die denk ik met producer Richard Poot en Ton van Gils (Nationale Artiesten Parade) te hebben gevonden. Als je het niet probeert weet je het ook niet. Ik laat het lekker op me afkomen en ben benieuwd wat de liefhebbers van het echte levenslied er van vinden.

Mijn rots, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 16 december 2022 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, geschoten door Gerrit Driessen, zijn te bewonderen op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat