VBRO

Ray Benjamin brengt uptempo single DE HELE NACHT BIJ JOU uit

Ray Benjamin behoeft eigenlijk geen introductie meer. Ray die inmiddels ruim 7 jaar onderweg is als full prof artiest heeft begin 2022 bij The Voice Holland het grote publiek verrast met zijn optreden. Ray ging glansrijk door naar de volgende ronde toen helaas het programma van de buis werd gehaald. De boekingen die na het optreden kwamen maakten Ray enthousiast om door te gaan met het maken van nieuwe singles.

Wekelijks gaat hij met een volle agenda het land door en wordt ook uitgenodigd om op grote podia te staan. In juni 2022 was Ray te gast op het Leids Grachtenconcert en werd begeleid door een grootkoppig orkest. Verder staat hij wekelijks in Café Bolle Jan voornamelijk op de zondagavond.

Met zijn nieuwe single De Hele Nacht Bij Jou laat Ray Benjamin weer horen dat hij een uitstekende zangkwaliteit bezit. Een aanstekelijk uptempo nummer geschreven door Raymon Hermans en geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Na twee jaar succesvol te hebben samengewerkt met Goud Music kiest Ray nu ervoor om terug te gaan naar D-River Music. Al reeds eerder werkte Ray samen met dit platenlabel, waar hij met een klein team voor zijn gevoel meer op z’n plek zit.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat