VBRO

Ray Benjamin maakt dansbare remake van de ballad ‘Als ik je laat gaan’ van Trijntje Oosterhuis

Vanaf zijn 14e staat deze Leidse zanger al op het podium en sindsdien bracht hij meer dan 10 singles uit. Echt een zanger die het met de paplepel werd ingegoten. Ray Benjamin is een lopende jukebox en met zijn herkenbare stemgeluid is hij een artiest die ook écht mensen kan raken met zijn liedjes. Van ballads tot feestknallers en van volksliedjes tot soulclassics, hij zingt alles.

Ray Benjamin stond op zijn 17e al in de kwart finale van het TV programma Bloed, Zweet en Tranen. Dit jaar (seizoen 2020/2021) deed hij op TV o.a. mee aan The Voice of Holland (RTL 4) en Thank you for the Music (SBS 6)!

Na een muzikale zoektocht heeft hij nu zijn rust gevonden bij het team van (DJ) Maurice Huismans, deze DJ/Producer heeft honderden liedjes gemaakt voor de meeste feestartiesten (o.a. Snollebollekes) maar ook remixen voor namen als Jan Smit, Wolter Kroes, Gerard Joling en Gordon. Deze laatste vindt deze nieuwe single van Ray trouwens een echte klapper en had hem graag zelf opgenomen!

“Als ik je laat gaan” is een lekkere dansbare remake van de ballad van Trijntje Oosterhuis, een mooi liedje over afscheid nemen, deze versie is dan ook met respect voor het origineel opgenomen. Afscheid nemen kan in vele situaties zoals bij reizen, kinderen uit huis, de dood, echtscheiding/relatie problemen en de huidige corona situaties. Iedereen kan zich aangesproken voelen bij dit liedje.

De single is uitgebracht op het label ‘Goud Music’, een samenwerking met het team van White Villa / Toekomst Music en DJ Maurice, wiens boekingsbureau Showbureau vanaf nu ook de optredens van Ray zal regelen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat