VBRO

Ray Smith lanceert totaal onverwacht een nieuwe single die over vriendschap gaat!

In april van dit jaar bracht Ray Smith de swingende Engelstalige single “Tropical fruits delight” uit. Twee maanden later volgde de zomersingle “Juanita, mi amor”. Beide liedjes zijn bij de vaderlandse radiostations zeer goed ontvangen. In eerste instantie was het de bedoeling om het in 2021 bij deze twee plaatjes te houden, maar omdat Ray weer een mooie tekst had geschreven, besloot hij om in het najaar toch een extra single uit te brengen na overleg met platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties en plugger Dennis v/d Kraan. Uiteraard
heeft producer Laurens van Wessel z’n muzikale handtekening weer gezet onder deze prachtige productie die de titel ‘Vriendschap’ meekreeg.

Ray laat weten dat het nummer geheel in het kader van ‘Vriendschap’ staat. ‘Waarom deze titel? Omdat ik met name de afgelopen twee jaar heb gemerkt dat zowel liefde als vriendschap een enorme betekenis hebben gekregen. We zaten natuurlijk in een vervelende tijd van een pandemie en toch merk je dan in die tijd dat vooral vrienden je aandacht geven. Ze staan altijd voor je klaar, geven je toch een podium, staan je met raad en daad bij én zijn er altijd voor je. Vriendschap is zo belangrijk in je hele leven, of het nu de onvoorwaardelijke vriendschap van je geliefde is of een jeugdvriend van school, sport, werk of natuurlijk in de muziek. Na bijna vijf jaar in het Nederlandstalige genre merk dat je maar een paar echte vrienden hebt opgedaan. De mensen bij wie je je vragen kwijt kan, die je van raad kunnen voorzien en die het beste met je voor hebben en die in jou geloven. Dat zijn ook de echte vrienden geworden. Zonder hen zou ik nu niet staan waar ik nu sta. Vriendschap blijkt voor velen heel belangrijk te zijn geweest en met name de afgelopen twee jaar. Mijn hoop is dat de luisteraar ook echt goed de tekst gaan luisteren. Ik vind de muziek top geworden, een prachtig lied, al zeg ik het zelf’,Hopelijk denken de fans daar net zo over, glundert Ray.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat