VBRO

Regio-nieuws in het kort

De geplande boekenmarkt van het komend weekend van het Comité voor Initiatief in Brugge, langs de reien, gaat zaterdag en zondag niet door wegens de slechte weersvoorspellingen. Ook de boekenmarkt in Eeklo van aanstaande zaterdag wordt van de agenda geschrapt. Diverse optredens in de regio konden ook al niet doorgaan wegens het slechte weer.

Aan de Pijpeweg tussen Sint-Kruis en Damme is alles klaar voor de driedaagse van Campo Solar. Voor het festival gingen de tickets vlot de deur uit. Via sociale media worden nu heel wat tickets te koop aangeboden uit vrees voor het slechte weer. Op het strand in Zeebrugge is er dit weekend We Can Dance. Ook voor dit festival is het uitkijken naar de weersverwachting.

Body Worlds in het Oud Sint-Jan krijgt met het slechte weer heel wat bezoekers over de vloer. Intussen waren er al 53 miljoen in 150 verschillende steden. In Brugge gaat de spraakmakende expo over het menselijk lichaam in al z’n facetten door in de oude ziekenzalen van het vroegere ziekenhuis die nu dienst doen als exporuimte.

In het Zeeuwse Breskens maken ze zich op voor de Visserijfeesten van komend weekend. Er is braderie, rommelmarkt, kermis, proeverijen van lekkers uit zee maar ook optredens van onder meer Jettie Pallettie.

En de Brugse zanger Peter Locket start een drukke augustus maand. Dit weekend zingt hij op Dudzele kermis en op 15 augustus aan de Rederskaai in Zeebrugge.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat