VBRO

Regio-nieuwtjes in het kort

De Brugse Bavikdagen van het Comité voor Initiatief zullen deze zomer gratis zijn gedurende de drie dagen. Stijn Meuris mag samen met de Muziekkapel van de Marine de spits afbijten. De slotavond is er Brugge Zingt.
De reeds betaalde tickets worden terug betaald.

Nu maandag is er al terug de eerste training van Club Brugge voor het nieuwe seizoen. De spelers zijn intussen allemaal terug uit vakantie. Ze beginnen aan een nieuw seizoen met nationale en Europese competitie.

Bij Cercle Brugge organiseren ze op zaterdag 29 juni een heuse fandag in het Jan Breydelstadion. Daar zal de spelerskern voorgesteld worden en kan een training bijgewoond worden. Voor hun Europese wedstrijd moeten ze naar Schotland.

In de Brugse gevangenis wordt meegeholpen aan de voorbereidingen voor de Gouden Boomstoet. Een praalwagen wordt er gelast door gedetineerden maar ook kledij voor de vele figuraten wordt er gemaakt. Op 25 augustus trekt de stoet door de straten.

Begin juli is er terug kermis in Lissewege. Het Feestcomité heeft terug een driedaags programma met barbecue met Jacco Ricardo,  rommelmarkt op zaterdag en ontbijt in de kerk op zondag.

De wekelijkse zaterdagmarkt in Ieper kan deze week niet doorgaan op de Markt omwille van de rally. De marktkramers moeten verhuizen naar de Esplanade.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat