VBRO

Renaldo Put legt de lat iets hoger met zijn nieuwste single getiteld LINKS OF RECHTS

Nu is het zover de geboren en woonachtige Apeldoorner Renaldo Put komt met een geweldige nieuwe single. Renaldo zelf is geen onbekende meer in de Nederlandse muziek. Met zijn vorige singles kwam hij al vaak voorbij op TV Oranje, maar nu hoopt hij ook de grotere radiostations in Nederland te bereiken. Hiervoor haalde hij voor zijn nieuwste single alles uit de kast en probeert zo de lat hoger te leggen als zijn voorgaande singles.

Voor een nieuwe single met meer kans van slagen en om een breder publiek te bereiken schakelde Renaldo de hulp in van rapper “Greenlegend” die hij leerde kennen in het jaar 2020. Samen zijn ze de studio ingegaan om dit nummer op te nemen. Het nummer kreeg al snel een geweldige sound en als titel kreeg het “Links of Rechts“. Na het eindresultaat beluisterd te hebben in de studio van “Anro Productions”, hebben ze in overleg met elkaar besloten om er dan ook maar een clip bij te maken deze is gemaakt door “TCA/Futurefilms”.

Deze nieuwste videoclip van Renaldo bevat een geweldige sound met daarin een zomerse vibe, 2 leuke spontane danseressen en natuurlijk niet te vergeten rapper “Greenlegend” die in dit nummer zijn aandeel heeft.

Dat allemaal samen opgeteld brengt dit nummer tot een hoogtepunt waarbij iedereen al spontaan zal gaan dansen en meezingen. Voor de mooie bijpassende beelden zijn ze afgereisd naar het Kootwijkerzand, het Kootwijkerzand is een stuifzandgebied in de Nederlandse provincie Gelderland, het is het grootste stuifzandgebied van West-Europa.

Laat de views nu maar flink opwaaien zei Renaldo nog tegen de aanwezige die hij uiteraard nog wil bedanken en niet te vergeten alle mensen die achter de schermen hebben meegewerkt aan zijn nieuwste single.

Dit nummer wordt uitgebracht op het label “Sterrenclips” zij zijn dan ook degene die dit alles mogelijk gemaakt hebben om deze single tot een hoger niveau te brengen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat